Bonanit 365, el nou projecte solidari de la Fundació

Des del seu naixement l’any 2.006, la Fundació Bonanit ha tingut per finalitat oferir condicions dignes d’habitatge i alimentació a les persones sense sostre que dormen als carrers de Tarragona. En aquests 8 anys de feina, la Fundació ha acollit 2.200 persones i des de fa uns mesos disposa d’un alberg situat a la Part Alta de la ciutat. Allà oferim àpats, servei de bugaderia i atenció psicològica a les persones acollides.

Des d’un euro al dia, durant un any

L’èxit del projecte no hagués estat possible sense el suport dels ciutadans, les administracions i les empreses que han volgut sumar-se a la nostra iniciativa de fer de Tarragona un lloc més just i solidari. El patronat de la Fundació, que s’ocupa de gestionar el funcionament del projecte i buscar el finançament per tirar-lo endavant ha engegat amb Bonanit 365 una nova tasca amb la qual vol recaptar fons per atendre persones sense recursos i sense llar.

nanit365

Des d’un euro al dia i durant un any, els comerços, associacions, entitats i empreses de la ciutat o de la zona que vulguin contribuir econòmicament poden omplir el formulari de contacte o bé escriure’ns a FBonanit@gmail.com i aviat ens hi posarem en contacte. Als nostres espais a les xarxes socials de Facebook i Twitter informarem puntualment del desenvolupament del projecte i donarem a conèixer els noms dels nostres nous col·laboradors.

Hem editat un díptic per difondre l’existència de Fundació 365  i aviat el distribuirem per la ciutat. Gràcies a tots!