El Lions Club Tarragona dóna 250 litres de llet a la Fundació

Mentre el projecte #Bonanit365 tira endavant gràcies a la solidaritat de les empreses i els comerços de la ciutat de Tarragona, l’activitat segueix a l’alberg de la Part Alta. Aquest dimarts, dia 11 de novembre, hem rebut la visita dels nostres amics del Lions Club de Tarragona, que ens ha fet entrega d’uns 250 litres de llet que seran destinats a l’atenció de les persones sense sostres que acollim a les nostres instal·lacions.

Col·laboració estreta

A l’acte hi han assistit representants de totes dues entitats. Per part del Lions Club, el seu president, Manel Crespo, i el vicepresident de l’organització, Jacques Beruck. En representació de la Fundació Bonanit, Antoni Coll, ha agraït la donació de Lions.

Els 250 litres de llet seran usats per atendre les persones acollides a l'alberg (Foto: Marc Busquets).

Els 250 litres de llet seran usats per atendre les persones acollides a l’alberg (Foto: Marc Busquets).

El coordinador dels monitors de la Fundació, en Josep Maria Carreto, amb el vicepresident del Lions Club, en Jacques Beruck (Foto: Marc Busquets).

El coordinador dels monitors de la Fundació, en Josep Maria Carreto, amb el vicepresident del Lions Club, en Jacques Beruck (Foto: Marc Busquets).

La col·laboració entre ambdues entitats sempre ha estat estreta. El Lions Club aporta mantes i roba de llit per a l’alberg, així com aliments. Mesos enrere, el sopar solidari que van organitzar a Tarragona i que enguany va arribar a la setena edició va estar dedicat a la recaptació de fons per a la causa de la Fundació Bonanit.

L’activitat del Lions Club Tarragona va començar fa més de 50 anys. És, de fet, el Lions Club més antic de l’Estat espanyol.