Un vermut solidari per començar la primavera

Camp Clar acull un vermut solidari en benefici de la Fundació Bonanit

L’acte, celebrat aquest dissabte, ha reunit centenars de persones

Camp Clar ha acollit aquest dissabte una nova edició del vermut solidari, que enguany ha estat dedicat a la causa de la Fundació Bonanit. La Rambla de Ponent ha estat l’escenari per on centenars de veïns han assistit, a més, a altres activitats destinades a tota la família. L’acte ha estat organitzat per l’entitat Feel vermut i l’Ajuntament de Tarragona.

Música, activitats i vermut

Des de les onze del matí i fins ben entrada l’hora de dinar, el passeig central de la Rambla ha comptat amb diverses actuacions i música. Hi ha hagut, a més, diversos stands on altres entitats de missió solidària de la ciutat han pogut participar de l’esdeveniment.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Actualment, la Fundació Bonanit es troba immersa en el seu nou projecte solidari, Bonanit 365. Des d’un euro al dia, les entitats, comerços i empreses que així ho desitgin poden contribuir a la nostra activitat, que es basa en l’atenció a persones sense sostre. A Facebook i Twitter podeu seguir-hi les últimes novetats. En aquesta última xarxa social, useu l’etiqueta #Bonanit365.