Una remullada solidària

DSC_0520

La Yasmina Armesto, a la seu de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, a la qual pertany (Foto: Marc Busquets).

La Yasmina Armesto és una jove periodista de 24 anys que es dedica a la comunicació corporativa i que després d’uns dies de vacances ha tornat a Tarragona per viure intensament la festa de Sant Magí. La d’enguany, a més, serà d’allò més especial per a la Yasmina, que ja és una de les 30 personalitats de la ciutat que participen a la Watermelon pool.

Una festa solidària

La Watermelon pool és una festa solidària en què els finalistes (15 dels 30 abans esmentats) es remullen per una bona causa. Tots ells han de passar una estona en un trampolí, que cada cop que algú fa diana amb una pilota (a un euro cadascuna, el que acumula un pot que es destina a la causa que hagi escollit el guanyador) cedeix i els fa caure a l’aigua. Qui més cops cau a l’aigua, guanya.

Durant aquests darrers dies (avui ha estat l’últim de les votacions), tothom qui ho ha volgut ha pogut votar al web del Diari de Tarragona. La Yasmina ha superat els 2.000 vots (“quasi no m’ho crec, estic molt contenta”, explica) i és per això que el proper dia 15 serà a la piscina disposada a caure un cop i un altre a l’aigua. Si ella és la vencedora de la festa, la recaptació anirà destinada a la Fundació Bonanit.

Vinculada a causes socials

“He seguit la vostra feina des de fa temps”, assegura. És per això, a més, que aquests dies ha estat l’altaveu de la nostra tasca. “He explicat a molta gent què feu i on sou”, apunta.

Des de la Fundació Bonanit agraïm el suport que ens ha donat la Yasmina i li desitgem molta sort a la Watermelon pool. Ella ens demostra, un cop més, que Tarragona és solidària.