La Fundació Bonanit, diploma al Mèrit Cívic de Tarragona

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va lliurar ahir al vespre, al saló de plens de l’Ajuntament de la ciutat, els Diplomes al Mèrit Cívic a cinc entitats socials entre les quals s’hi troba la Fundació Bonanit. Diversos representants de la Fundació hi van assistir. Les altres entitats reconegudes pel consistori tarragoní van ser Càritas, Festa per a tothom, Escola Solc i la Fundació Onada.

Alguns dels representants de la Fundació, a l'acte de lliurament del diploma al Mèrit Cívic (Foto: Cedida).

Alguns dels representants de la Fundació, a l’acte de lliurament del diploma al Mèrit Cívic (Foto: Cedida).

Fonts municipals van assenyalar que la Fundació Bonanit ha estat distingida “en reconeixement a la tasca realitzada d’acolliment i suport a persones sense llar”. Des de l’entitat, volem donar les gràcies a totes les entitats i particulars que han fet possible el nostre projecte i que ens ajuden a construir una Tarragona més justa i solidària.