Tots a córrer per una bona causa!

DSC_0506~3

García, Biosca i Coll, en una reunió celebrada a Tarragona (Foto: Marc Busquets).

  • La 12a cursa de Sant Silvestre de Tarragona Fondistes recollirà aportacions dels seus aportacions per a la causa de la Fundació Bonanit
  • La cita tindrà lloc el dia 31 de desembre a partir de les 17:30 hores

Un any més, i ja en són 12, Tarragona Fondistes durà a terme la cursa de Sant Silvestre. La cita permetrà als aficionats a l’atletisme poder-se acomiadar de 2015 tot fent esport i salut i, de passada, contribuint a la tasca solidària de la Fundació Bonanit. Les inscripcions van obrir-se el passat u de novembre i poden fer-se online o de manera presencial.

Com poden fer-se les aportacions a la Fundació?

En el moment d’inscriure’s a la prova al web de Tarragona Fondistes es podran fer les aportacions desitjades a la Fundació Bonanit amb el pitrall 0. En total, a la cursa n’hi ha 2017 per omplir. Si la inscripció es fa online, el termini és fins al 27 de desembre, mentre que si es vol fer de manera presencial, el tancament és el 22 de desembre. Els llocs on pot fer-se són Wala, Restaurant Rafel, Adidas, CN Tarraco, Esports Armobal (a Reus) i a Bikila. Tothom qui es registri a Wala, a més, rebrà un val de descompte del 10% en compres superiors als 40 euros fetes en aquest establiment.

Un cop inscrits, els participants podran recollir els seus respectius pitralls i la seva bossa d’obsequi els dies 29 i 30 de desembre, des de les 10:00 a les 16:00 hores a la Confraria de pescadors. L’endemà, dia 31, també es podran recollir en horari de 09:30 a 12:00 hores.

Disfressar-se té premi

Des de Tarragona Fondistes, el seu president Tomàs Biosca ha mostrat la seva satisfacció per haver consolidat la prova. “És molt bonic veure que l’avi, el pare i el fill corren junts la cursa”, ha destacat. Val a dir que els tres primers classificats rebran trofeus, i que fins al quart es lliuraran vals de material esportiu de diversos imports.

D’altra banda, el secretari de Tarragona Fondistes, Plácido García, ha apuntat que es premiarà amb un pernil el grup més nombrós de corredors que vagi disfressat, així com al grup que llueixi la disfressa més original. “L’any passat van haver-hi superherois i tot!”, ha recordat.

Finalment, i des de la Fundació Bonanit, el president Antoni Coll ha posat en valor la feina feta per Tarragona Fondistes i ha agraït el suport un any més del grup.