El Club Lions Tarragona recapta 11.000 euros per a la Fundació Bonanit amb un sopar solidari

• Els diners recollits es destinaran a l’activitat de la Fundació, dedicada a acollir persones sense sostre a la Part Alta de Tarragona

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Amb motiu del 10è aniversari de la Fundació Bonanit, entitat dedicada a acollir persones sense sostre en un alberg situat a la Part Alta de Tarragona, el Club Lions Tarragona ha celebrat aquest divendres un sopar per recollir fons i donar suport al seu projecte. L’Hotel Imperial Tarraco ha acollit la trobada, que ha aplegat més de 200 persones i que ha servit per recaptar 11.000 euros en benefici de l’organització presidida pel periodista Antoni Coll.

El sopar ha comptat amb diverses activitats que han estat conduïdes per la periodista Laura Casas, tals com una subhasta benèfica de diversos objectes. Així, el Nàstic de Tarragona s’hi ha sumat amb una samarreta i una pilota signades per tots els jugadors de la primera plantilla grana, mentre que la DO Tarragona hi ha aportat un lot de productes del territori.

Una estreta col·laboració

Aquesta no ha estat la primera ocasió en què el Club Lions Tarragona, en plena celebració dels seus 50 anys de trajectòria, col·labora amb la tasca de la Fundació Bonanit. Anys enrere ja es va celebrar un altre àpat benèfic, i des de l’entitat se cedeixen, de manera habitual, articles d’higiene personal, roba de llit i queviures per a l’alberg de la Fundació.

El secretari de la Fundació, Òscar Busquets, ha assenyalat que els representants de l’entitat se senten “orgullosos del suport que sempre ens dóna Tarragona” a l’hora de poder tirar endavant els seus diversos projectes solidaris. Durant el sopar, el president del Club Lions Tarragona, Jacques Beruck, ha fet el simbòlic lliurament d’un xec per valor d’11.000 euros per a la Fundació, que ha recollit Coll.