La Fundació du la solidaritat al Metropol

13139096_1006442219440740_7484424890144419991_n

Un instant del concert d’aquest dilluns (Foto: Diego de la Vega).

En el marc dels actes del 10è aniversari de la Fundació Bonanit, aquest passat dilluns al vespre s’ha dut a terme un acte al Teatre Metropol de Tarragona que ha comptat, entre d’altres, amb col·laboradors de l’entitat. L’activitat ha estat organitzada per la Asociación Pro Beatificación de Antoni Gaudí que va incloure una conferència centrada en la trajectòria de l’arquitecte i un posterior concert a càrrec de la soprano Rocío Martínez i el pianista Manuel José Ruiz Segarra. Ha estat una iniciativa que ha comptat amb el patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana, presidida per Joan Josep Marca.

Als parlaments, el president de la Fundació Bonanit, el periodista Antoni Coll ha agraït el suport de les entitats i particulars que durant aquesta dècada de trajectòria han donat suport als voluntaris i coordinadors de l’organització. A l’acte també hi ha assistit l’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, qui ha recordat la trobada mantinguda amb Coll per engegar el projecte de la Fundació Bonanit.

El 10è aniversari de l’entitat comptarà amb diverses iniciatives que tindran lloc a la ciutat. A finals d’abril ja va celebrar-se el sopar solidari del Club Lions Tarragona i en unes setmanes confiem en poder-vos anunciar la realització d’un esdeveniment en què us esperem a tots, que feu possible la nostra feina.