Trobada amb els col·laboradors de la Fundació

logo nanit

En el marc dels actes de celebració del 10è aniversari de la Fundació Bonanit, el proper 19 de juliol a les 19.00 hores tindrà lloc un esdeveniment amb el qual volem agrair el suport rebut en aquesta dècada de treball per part d’institucions, administració i empreses col·laboradores.

Projecció en el programa de l’acte

Per aquest motiu ens complau convidar-vos a una trobada que es realitzarà a la Sala d’actes del Centre Tarraconense El Seminari (al carrer de Sant Pau, 4, de Tarragona) i que inclourà el passi de l’audiovisual ‘La Tàrraco dels primers cristians’, que serà introduït i comentat pel director del Museu Bíblic, Andreu Muñoz.

La vetllada també comptarà a un torn de parlaments a càrrec d’alguns representants de la Fundació Bonanit. A més, es podrà estacionar de franc al pàrquing Roqueral.