Un èxit de tots

La Fundació Bonanit organitza una trobada amb els seus col·laboradors per celebrar el seu 10è aniversari

La Sala d’actes del Centre Tarraconense El Seminari ha acollit aquest dimarts 19 de juliol un nou dels actes inclosos a la celebració del 10è aniversari de la Fundació Bonanit, dedicada a l’atenció de persones sense sostre a la capital de la demarcació.

13754232_1052005631551065_4557533439128764742_n

Poblet, Pujol i Coll, durante l’acte (Foto: D. De La Vega). 

A la cita hi han assistit els responsables de la Fundació, encapçalats per Antoni Coll, i altres autoritats del territori, tals com el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l’Arquebisbe Jaume Pujol. Tots ells han assistit a la projecció de l’audiovisual ‘La Tàrraco dels primers cristians’, comentat pel director del Museu Bíblic, Andreu Pujol.

En aquesta primera dècada de recorregut, la Fundació Bonanit s’ha encarregat d’allotjar milers de persones sense sostre. Empreses, administracions i particulars han estat sempre al costat dels nostres coordinadors i patrons per tal de garantir l’atenció a aquest col·lectiu amb l’objectiu final de construir una societat més justa.

La consolidació de la Fundació Bonanit al teixit de les entitats socials de la ciutat és, per tant, un èxit de tots.