L’Albert Rayo es mulla per la Fundació

12994446_1266034160092277_7070825731006546378_n

L’Albert Rayo és el nostre concursant a la watermelon pool 2016 (Foto: cedida).

L’Albert Rayo és un tarragoní (“del Serrallo de tota la vida”, diu) que es dedica al món de l’oci. Si l’any passat va ser la Yasmina Armesto qui es va decidir a remullar-se a la watermelon pool en benefici de la nostra entitat, en aquesta ocasió Rayo agafa el seu relleu. “La feina que feu és admirable”, assegura. Voleu conèixer millor el nostre nou amic?

Qui és l’Albert Rayo?

Algú que s’estima molt Tarragona i que du el Serrallo al cor. I algú que sempre s’ha mogut molt, que ha viscut la ciutat de manera intensa.

Com vas descobrir l’existència de la Fundació Bonanit?

He col·laborat en diverses iniciatives solidàries i una d’aquestes estava dedicada a la vostra entitat. Em vaig informar del que feu, n’he parlat fins i tot amb els meus pares, i quan he tingut la possibilitat d’ajudar-vos no ho he dubtat ni un segon.

Què t’ha dut a voler participar a la watermelon pool?

Trobo que és un projecte molt bonic i que permet arribar a molta gent. I està organitzat de manera divertida. D’alguna manera és una manera més de fer ciutat.

Trobes que el teixit social de Tarragona és ric?

Sens dubte, i l’existència de concursos com aquest ho demostren. M’he decidit per la Fundació Bonanit perquè si bé totes les entitats solidàries fan una feina molt necessària, en el vostre cas crec que el feu és admirable.

I doncs?

Qualsevol de nosaltres pot trobar-se en una situació complicada. Perds la feina i passa el temps i segueixes sense trobar-ne i al final et prenen la casa. Per desgràcia, és quelcom que amb la crisi he vist en el meu entorn.

Tens cap desig per a la Fundació Bonanit?

Crec que tothom hauria de saber el que feu i amb la meva participació a la watermelon pool el que vull és mirar de donar-vos a conèixer.

Les votacions de la watermelon pool 2016 ja estan obertes. Si voleu donar el vostre suport a l’Albert, podeu fer-ho en aquest enllaç abans del dia 10 d’agost. Els 15 candidats més votats es remullaran el dia 13.