Èxit del 2n Torneig solidari de golf en benefici de la Fundació Bonanit

15037062_1159020654182895_4490964668257271025_n

Foto de grup del Torneig (Foto: Cedida).

Una setantena de golfistes ha pres part aquest passat dissabte, 12 de novembre, a la segona edició del Torneig Solidari organitzat per la Fundació Port Aventura. L’esdeveniment, que ha tingut lloc al club Lumine Hills de La Pineda ha recaptat 20.000 euros que seran destinats a dues entitats benèfiques: La Fundació oncològica infantil Enriqueta Villavecchia i la Fundació Bonanit.

Compromís amb la societat

El president de la Fundació Port Aventura, Ramon Marsal, s’ha mostrat satisfet per l’èxit de la cita i ha expressat la seva voluntat de seguir organitzant actes similars per a la comunitat. De passada, ha felicitat ambdues organitzacions per la seva feina i ha volgut posar en valor la tasca de la Fundació Bonanit en el desè aniversari d’aquesta. “Sempre hem tingut una estreta col·laboració amb aquesta entitat i la mantindrem”, ha explicat.

Per la seva part, i des de la Fundació Bonanit, Antoni Coll ha apuntat que “gràcies a la contribució de la Fundació Port Aventura podrem engegar nous projectes” i ha avançat que per cloure la celebració de la primera dècada de trajectòria de l’entitat que presideix s’organitzarà una visita cultural amb els usuaris de l’alberg a una sala d’exposicions de Tarragona. Posteriorment hi haurà un sopar en un restaurant que ha volgut col·laborar tot oferint l’àpat de franc a les persones sense sostre.

El Torneig de golf s’ha tancat amb una foto de família, el lliurament de premis als participants i dels xecs per a les entitats beneficiàries. Ambdues han rebut 10.000 euros, que destinaran a la seva acció. La Fundació infantil Enriqueta Villavecchia se centra en la cobertura integral de les necessitats dels nens i joves en tractament oncològic a Catalunya. Bonanit, d’altra banda, té previst ampliar les places d’allotjament de l’alberg de cara al proper hivern.

L’acte ha comptat amb la presència, entre d’altres autoritats, de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet.