La Diputació aporta 15.000 euros a la tasca solidària de la Fundació

20161125_132524

Coll i Poblet, a la signatura del conveni (Foto: cedida).

La Diputació de Tarragona continua col·laborant amb entitats de caire social que treballen pels més desfavorits, segons han apuntat fonts de l’ens supramunicipal. El darrer dels convenis per ajudar econòmicament aquests organismes s’ha fet efectiu amb la Fundació Bonanit, que des de fa 10 anys vetlla per les persones sense sostre i els facilita un lloc per pernoctar al seu alberg de la Part Alta de la capital de la demarcació.

La Fundació gestiona la Casa de Sant Auguri

L’entitat els permet endreçar-se, els proporciona servei de menjador i atenció i orientació personal. Des d’enguany, a més, gestiona l’alberg de la Casa Sant Auguri de Tarragona, amb la col·laboració de particulars i entitats. L’acord, segellat aquest passat dilluns, estableix que la Diputació de Tarragona subvencionarà la Fundació Bonanit amb la quantitat de 15.000 euros. El conveni l’han signat el president la de la Diputació, Josep Poblet, i el president d’aquest organisme de caire social, Antoni Coll.

Des de la seva constitució, l’any 2006, l’entitat presidida per Coll ha atès unes 6.000 persones sense sostre, segons fonts d’aquesta.