Fitness4Live recapta fons per a la Fundació Bonanit

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Ja a la recta final de la celebració dels seus 10 primers anys de trajectòria a Tarragona, la Fundació Bonanit ha estat beneficiària, aquest dissabte al migdia, d’una activitat solidària organitzada pel club esportiu Fitness4Live de la capital de la demarcació.

5 euros de donatiu

Les instal·lacions han acollit una ‘masterclass bike’ que ha servit per recaptar fons per a l’entitat, dedicada a l’atenció de persones sense sostre al seu alberg de la Part Alta. Una cinquantena de persones s’han sumat a la iniciativa, tot havent fet prèviament un donatiu de 5 euros per a la causa.

Aquest ha estat un dels últims actes amb els quals la fundació presidida pel periodista Antoni Coll ha celebrat la seva dècada de feina. L’any es tancarà amb la Cursa de Sant Silvestre a Tarragona, que un any més destinarà el que es recapti a l’organització solidària. Des de la Fundació Bonanit s’assenyala que han atès unes 6.000 persones sense sostre durant aquests anys.