Tarragona farà un recompte de persones sense sostre

image_preview

La nit del 4 al 5 de maig tindrà lloc, pels carrers de la ciutat, un recompte de persones sense sostre a càrrec de voluntaris. L’acció compta amb el suport de diverses entitats socials del territori, com la Fundació Bonanit, i amb l’organització del consistori de la ciutat. La Guàrdia Urbana, Protecció Civil, l’Institut Municipal de Serveis Socials també hi col·laboren.

Termini d’inscripcions obert

Els voluntaris es dividiran en petits grups i pentinaran diverses zones de la ciutat per detectar-hi la possible presència de persones sense llar. Per prendre-hi part només s’ha de ser major d’edat i inscriure’s en aquest enllaç.

Tarragona se suma així a altres recomptes que s’han fet en altres ciutats a partir del projecte europeu The European end street Homelessness.