Vine a la festa de la Fundació!

cartell copia

Cartell promocional de l’esdeveniment

El proper dia 1 de Juliol, la Fundació Bonanit invita als seus amics a una trobada informal al Parc del Francolí (darrere del Col·legi Cèsar August). Serà de 6 a 8 de la tarda. Des de l’entitat solidària s’ha exposat que “aprofitant el bon temps, serà una ocasió de saludar-nos en un espai obert i passar una tarda agradable” que acabarà amb un sorteig de caràcter benèfic de importants regals rebuts per aquesta jornada.

Una vetllada musical

L’espai municipal, gestionat per la Fundació Onada, té servei de bar i no cobrarà pàquing en aquesta ocasió als visitants. Els asistents, a més, podran gaudir d’un espectacle musical que porta per títol ‘En Tom i la volta al món en trompeta’.

(…) “Serà una ocasió de saludar-nos en un espai obert i passar una tarda agradable”

És un conte musical “amb el qual viatjarem de la mà de la narració, la música i la pintura, tot en directe”, han explicat fonts de la Fundació.