Benvingut, estiu!

 

• L’entitat celebra una trobada al Parc del Francolí amb un espectacle musical i una festa familiar

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La Fundació Bonanit, entitat que des de fa quasi 11 anys es dedica a l’atenció de les persones sense llar a la ciutat de Tarragona, ha celebrat aquest dissabte una festa amb la qual ha volgut agrair “el suport de tots els nostres socis, amics i col·laboradors”, en paraules del seu president, el periodista Antoni Coll. Diverses autoritats del territori s’han sumat a una trobada que ha comptat també amb la presència del conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané, i que ha inclòs un espectacle musical adreçat a tots els públics.

Jané posa en valor la tasca de l’entitat

El col·lectiu Librusión ha presentat ‘En Tom i la volta el món en trompeta’, un muntatge adreçat als més petits que proposa, de manera amena, un viatge per diverses èpoques i tradicions musicals. El públic, que ha omplert l’espai on s’ha celebrat la festa, ha aplaudit tots i cadascun dels números del xou, del qual s’ha editat un llibre i que s’ha posat a la venda per als assistents. El trio que ha dut a terme l’actuació ha subratllat que, per donar suport a la Fundació Bonanit, els beneficis de la venda de llibres d’aquesta tarda es destinarà a l’organisme solidari.

Posteriorment, Coll i Jané s’han adreçat a les famílies que s’han acostat al Parc del Francolí. El primer ha agraït “el suport que sempre hem rebut de la ciutadania i de l’administració” per tirar endavant l’entitat que presideix, mentre que el conseller d’Interior ha posat en valor la tasca que realitza la Fundació. “Només podem felicitar-vos per tot el que feu per ajudar les persones sense llar”, ha exposat. Acte seguit, s’ha celebrat una rifa benèfica entre tots els assistents.

Per un preu de 10 euros per butlleta, el públic ha pogut optar a diversos regals que han estat lliurats per gentilesa de diverses empreses, entitats i clubs esportius del territori. Borges, Gimnàstic de Tarragona, Port Aventura, el CF Reus Deportiu i la sastreria Pluvinet, de Tarragona, han estat algunes de les organitzacions que han donat presents per a la festa. En total, s’han recaptat 750 euros.