La farmàcia Ciutat-Molero i la Fundació Bonanit signen un acord de col·laboració

• Subministrarà el contingut per a la farmaciola de l’alberg, on l’entitat acull persones sense sostre

Conveni_Farmàcia_FBonanit

Un instant de la signatura del conveni.

El passat 2 d’agost es va dur a terme la signatura del conveni de col·laboració entre la farmàcia Ciutat-Molero i la Fundació Bonanit. D’aquesta manera, l’establiment de Torreforta abastirà la farmaciola de l’alberg que l’entitat gestiona a la Part Alta de Tarragona i on acull persones sense sostre.

‘Una implicació lloable’

A més, la farmàcia lliurarà material per a primeres cures i analgèsics sense recepta. A l’acte en què es va segellar la col·laboració entre ambdues parts hi van assistir les titulars del comerç, Rosa Ciutat i Helena Molero, i el president de la Fundació Bonanit, Antoni Coll.

Aquest últim va agrair el suport de la farmàcia tarragonina tot apuntant que l’acord “cobreix una necessitat que tenim a l’alberg”. “És lloable la implicació de la farmàcia Ciutat-Molero amb la nostra entitat”, va afegir. Coll va subratllar que “la nostra missió no es podria realitzar sense l’ajuda de moltes entitats i empreses” del territori.

A l’alberg de la Fundació Bonanit, l’equip de coordinadors de l’entitat acull i atén persones sense sostre. Des de la seva fundació l’any 2016, l’entitat ha atès unes 6.000 persones.