Una tarda a la Catedral de Tarragona

VisitaCatedralJornadaPobres_010

L’Arquebisbe, Jaume Pujol, ha mostrat la Catedral als usuaris i integrants de la nostra entitat (Foto: Premsa Arquebisbat de Tarragona).

Amb motiu de la I Jornada Mundial dels Pobres, que se celebrarà aquest proper diumenge, 19 de novembre, l’Arquebisbe Jaume Pujol ha mostrat la Catedral de Tarragona als usuaris de les entitats solidàries Fundació Bonanit i Cafè i Caliu. La jornada és una iniciativa del papa Francesc per “tenir un gest de solidaritat amb els pobres”, segons han fet constar fonts de l’Arquebisbat de Tarragona.

La trobada, que s’ha fet aquest dijous a la tarda, s’ha tancat amb un berenar per als assistents en un local proper. La Fundació Bonanit és una entitat privada que acull persones sense sostre al seu alberg de la Part Alta tarragonina. Els voluntaris del projecte Cafè i Caliu, vinculat a Càritas,serveixen l’esmorzar els matins feiners als usuaris de l’equipament.