Tenim una cita per tancar l’any

cursa_sant_silvestre_1

Imatge d’arxiu d’una anterior cursa de Sant Silvestre (Foto: Reusdigital.cat).

Tarragona Fondistes organitza un cop més la cursa de Sant Silvestre a la ciutat. La cita, que tindrà lloc des de les 17.15 hores del proper 31 de desembre al Serrallo, destinarà els seus beneficis a la nostra entitat.

Trobareu tota la informació per formalitzar la vostra inscripció en aquest enllaç. En aquesta ocasió, el termini es tancarà un cop s’arribi a la xifra de 2.018 participants. El preu per prendre-hi part (fins al dia 24) és de 12 euros, i de 14 si és a partir del 25.

Tothom qui ho desitgi podrà fer una aportació al ‘pitrall 0’ de la cursa. La recaptació es destinarà a la Fundació Bonanit.

Gràcies, altre cop, pel suport i per contribuir a la nostra tasca solidària. I tots a córrer, que és per una bona causa!