La Fundació Agbar dóna suport a la nostra entitat

conveni Fundació Agbar i Fundació Bonanit

Pallejà i Coll, aquest divendres a l’alberg

La Fundació Agbar i la Fundació Bonanit han signat un conveni de col·laboració que reforça la tasca solidària de la nostra entitat. Ha estat aquest passat divendres, a l’alberg de la Part Alta, quan s’ha segellat l’acord.

Aquest inclou una aportació econòmica de la Fundació Agbar al nostre projecte de 19.000 euros, l’equivalent al cost de 1.500 pernoctacions d’usuaris a l’alberg. El pacte se subscriu en el marc del projecte ‘Un sostre per a tothom’ i s’allargarà fins a finals d’any.

L’acte ha comptat amb la presència del director de la Fundació Agbar, Eduard Pallejà; del batlle de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; i del president de la Fundació Bonanit, Antoni Coll. Aquest ha agraït el suport rebut i ha subratllat que l’ajut econòmic inclòs en el conveni “suposarà una empenta” a la missió de Bonanit, iniciada el 2006 a la ciutat amb la voluntat d’allotjar persones sense sostre i contribuir a construir una ciutat més justa i igualitària.