Recollim articles d’higiene i queviures per a les persones sense llar de l’alberg

Foto recapte bonanit estiu 18

Un dels donatius rebuts en la campanya

La Fundació privada Bonanit de Tarragona ha engegat una campanya de recollida d’articles d’higiene i queviures per a les persones sense llar que s’atenen al seu alberg de la Part Alta.

Amb 11 anys de trajectòria al servei dels més necessitats, l’entitat que presideix Antoni Coll ha iniciat també un programa de pisos tutelats per a famílies vulnerables a partir d’un conveni de col·laboració signat amb l’Agència catalana de l’habitatge.

Pel que fa al recapte, no hi ha data límit per lliurar el material que vulgui cedir-se. Les entregues es poden fer a l’antiga casa del transeünt, a la plaça de les Peixateries Velles, els dies feiners entre les 9 del matí i les 12 del migdia.

Es pot demanar més informació a través del correu fbonanit@gmail.com.