L’Ajuntament de Vila-seca fa costat a la Fundació Bonanit

Ens complau comunicar que l’Ajuntament de Vila-seca dona suport a la nostra tasca solidària i d’atenció a persones vulnerabes i sense llar. A través del programa ‘Un sostre per a tothom’, el consistori del municipi del Tarragonès ha fet una aportació de 1.000 euros a mode de subvenció a la Fundació Privada Bonanit, de Tarragona.

L’aportació ha estat per a l’exercici de 2021. La col·laboració es podria mantenir en futurs exercicis. La concessió de la
subvenció a la Fundació Privada Bonanit s’ha destinat al finançament del projecte d’alberg de la nostra entitat (hospedatge i manutenció, i ajudes individuals per a persones en situació d’indigència o sense sostre).

A través del programa ‘Un sostre per a tothom’, el consistori del municipi del Tarragonès ha fet una aportació de 1.000 euros a la Fundació Privada Bonanit

Des de la Fundació Privada Bonanit volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Vila-seca per fer-nos costat en la nostra activitat per construir una societat més justa i igualitària.