logo nanit

Ajut a Ucraïna: campanya solidària de la Fundació privada Bonanit

Davant la crisi de l’actual guerra a l’est d’Europa, que ha provocat al nostre continent l’onada de refugiats i refugiades més gran des de la segona Guerra Mundial, la Fundació Privada Bonanit, de Tarragona, proposa acollir tres famílies ucraïneses en pisos de lloguer durant almenys un any.

La gestió es farà en col·laboració amb Creu Roja, ACNUR o altres organitzacions que atenen els desplaçats des del primer moment. Durant aquest període i per tal de procurar estabilitat a aquestes famílies la fundació les atendrà en les seves necessitats, no només de sostre sinó també perquè disposin dels serveis essencials d’alimentació, vestit i altres, així com en totes les gestions que siguin necessàries per ajudar-les en la recerca de feina i aconseguir la reunificació familiar.

Per això, la Fundació Privada Bonanit demana a la població la seva ajuda, particularment a propietaris d’habitatges buits perquè puguin cedir-los temporalment a la nostra entitat, a un preu simbòlic o per sota de mercat, com a mostra de solidaritat amb una població tant castigada per la guerra.

Qualsevol iniciativa d’empreses o de particulars per ajudar econòmicament en apadrinar una família, serà benvinguda. La Fundació Bonanit contactarà amb qui pugui ajudar. Canalitzarem la iniciativa a través del telèfon 977249733 i del correu electrònic fbonanit@gmail.com.

També oferim el nostre compte corrent per qui pugui fer alguna aportació. És el següent: ES93 2100 0006 3702 0138 1497 (CaixaBank). Es prega identificació completa, DNI i adreça.