Missió

El projecte que desenvolupa la Fundació Bonanit contempla l’atenció integral a les persones en situació de desamparament i sense llar.

El que es vol és aconseguir fer una reducció de danys i evitar que empitjorin les persones que, per diverses circumstàncies, es troben en aquesta dramàtica situació de sense sostre. Això ho fa en col·laboració amb moltes entitats i empreses, destacant l’Ajuntament de Tarragona.

Objectius Operatius del projecte:

    1. Garantir un lloc per dormir i la integritat física de la persona
    2. Proporcionar acompanyament social
    3. Garantir la higiene personal i l’alimentació
    4. Donar orientació sobre serveis i recursos necessaris

La Fundació Bonanit té un conveni amb Càritas Diocesana de Tarragona, per la gestió d’aquest problema humà que afecta tan greument a la nostra societat, i ha establert un conveni de col·laboració amb la Pensió Carmen i, des de fa anys, amb la Pensió Al-hambra, que donen als indigents els serveis d’allotjament, dutxa, i bugaderia.

Els dinars i altres àpats se serveixen als menjadors concertats amb Càritas Interparroquial, i l’Ajuntament de Tarragona.

logo nanit

El Patronat gestiona els fons necessaris per dur a terme aquesta feina i ho fa en una doble vessant: per una part, sol·licitant subvencions o signant convenis amb institucions, entitats i empreses; per altra, mitjançant el col·lectiu d’Amics de la Fundació Bonanit i per les donacions particulars, havent-se establert la xifra indicativa de 50 € l’any.

Estem molt satisfets de trobar la generositat necessària a la societat Tarragonina per poder mantenir l’activitat en favor de les persones més necessitades.